Terry (37) zet streep door eerste buitenlandse avontuur

Reacties

John Terry laat de kans om zijn loopbaan nieuw leven in te blazen in Rusland liggen. De verdediger meldt op Instagram dat hij een aanbieding van Spartak Moskou heeft afgewezen.

Terry (37) zet streep door eerste buitenlandse avontuur

De 37-jarige Terry zit sinds het einde van het vorige seizoen, toen hij na het mislopen van promotie naar de Premier League afscheid nam van Aston Villa, zonder club. Hij is officieel nog niet met pensioen en Spartak wilde de ervaren mandekker graag binnenhalen, als de vervanger van Samuel Gigot. Gigot liep onlangs een zware kruisbandblessure op en staat in de komende maanden buitenspel.

Terry heeft serieus overwogen om zijn loopbaan te vervolgen bij Spartak, waar hij volgens Engelse media een jaarsalaris van zo'n twee miljoen euro kon krijgen. Op Instagram laat hij nu echter weten dat hij de voormalige werkgever van Quincy Promes heeft bedankt voor de belangstelling.

(Tekst gaat verder onder de Instagram-post)

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het is nog niet bekend of Terry van plan is om bij een andere club alsnog zijn voetbalschoenen weer aan te trekken. Villa zou volgens Engelse media willen proberen om de 78-voudig Engels international terug te halen naar Birmingham, nu het gemis van Terry toch wel erg groot blijkt te zijn. De ploeg van Steve Bruce staat na zes speelronden op de teleurstellende twaalfde plek in het Championship.

Terry stond in zijn carrière nog niet bij een club buiten Engeland onder contract. Hij speelde liefst 702 officiële wedstrijden voor Chelsea en kwam in het seizoen 2017/18 tot 36 duels voor Villa. Een overstap naar Spartak zou zo zijn eerste buitenlandse avontuur zijn geweest, maar het komt niet tot een samenwerking.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.