Ter Stegen kiest voor operatie en komt dit jaar niet meer in actie

Reacties

Marc-André Ter Stegen keert voorlopig niet terug bij Barcelona. De Duitse doelman gaat deze week onder het mes om de problemen aan zijn onderrug te verhelpen. Dat betekent dat Ter Stegen dit kalenderjaar niet meer in actie komt.

Ter Stegen kiest voor operatie en komt dit jaar niet meer in actie

Ter Stegen kampt sinds begin november met rugproblemen. Sinds het thuisduel met Alavés kwam de 31-jarige sluitpost niet meer in actie. Dat blijft de komende tijd zo, want na een aantal dagen beraad heeft Ter Stegen ervoor gekozen een kleine ingreep te ondergaan. Verloopt alles volgens plan, dan kan de aanvoerder van Barcelona begin volgend jaar zijn rentree maken.

De hoop dat de blessure zou herstellen door rust te nemen, kan de prullenbak in. Het risico dat de rugklachten van Ter Stegen chronisch zouden kunnen worden, gaf volgens Mundo Deportivo de doorslag om te kiezen voor een operatie. Barcelona heeft nog geen termijn geplakt op het herstel van zijn aanvoerder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Supercopa
Volgens het Spaanse dagblad is het zelfs niet uitgesloten dat Ter Stegen zijn rentree kan maken tijdens het toernooi om de Supercopa de España, dat van 10 januari tot en met 14 januari wordt gespeeld in Saoedi-Arabië. Naast Barça zijn Real Madrid, Atlético Madrid en Osasuna van de partij. Andere media in het land melden dat Ter Stegen minstens twee maanden zoet is. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.