Ten Hag vreest Martínez weer te moeten missen: 'Het ziet er niet goed uit'

Reacties

Manchester United boekte zondag een overtuigende overwinning op West Ham United. Dat deed Erik ten Hag goed, maar de Nederlandse manager maakt zich zorgen om Lisandro Martínez. De voormalig Ajacied viel geblesseerd uit.

Ten Hag vreest Martínez weer te moeten missen: 'Het ziet er niet goed uit'
Manchester United
Manchester United
3 - 0
West Ham United
West Ham United

Martínez kampte het grootste gedeelte van de eerste seizoenshelft met een voetblessure. De Argentijn keerde begin dit jaar terug in de wedstrijdselectie en begon donderdag op bezoek bij Wolverhampton Wanderers voor het eerst weer in de basis. Ook tegen West Ham begon Martínez in de basis, maar de verdediger zou het duel niet uitspelen.

Martínez wilde de bal op de achterlijn afschermen voor Vladimír Coufal, die nogal onbeholpen op het been van de WK-winnaar viel. Dat was het standbeen van Martínez, die niet verder kon. Dat zorgde voor schrik op bank bij United, waar de verdediger zeer gewaardeerd wordt en normaal gesproken basisspeler is.

'Het ziet er niet goed uit', gaf Ten Hag na de wedstrijd toe bij de BBC. 'Het is wachten op de diagnose. Op dit moment zijn we somber gestemd. Hopelijk valt de schade mee, maar we kunnen alleen maar bidden. Het lijkt erop dat hij weer een aantal wedstrijden uit de roulatie is met een blessure.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.