Ten Hag tijdens WK op trainingskamp, eerste oefenpartner bekend

Reacties

De selectie van Manchester United gaat in december op trainingskamp naar Spanje. Manager Erik ten Hag en de spelers die niet op het WK actief zijn bereiden zich in Zuid-Europa voor op de tweede seizoenshelft.

Ten Hag tijdens WK op trainingskamp, eerste oefenpartner bekend
© Pro Shots

United trekt naar Spanje terwijl het WK in Qatar nog bezig is. De Engelse topclub gaat twee oefenwedstrijden spelen, waaronder op 7 december tegen Cádiz. De achtste finales in Qatar zitten er dan net op. United is nog bezig met het strikken van een tweede sparringpartner.

'Erik en het team hebben een goede ontwikkeling doorgemaakt in de eerste helft van het seizoen en het is belangrijk dat we die vasthouden als we uit de WK-break komen', vertelt sportief directeur John Murtough op de clubsite van United. 'Een winters trainingskamp is cruciaal voor de voorbereiding op de tweede seizoenshelft.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

United komt nog voor het einde van het jaar in actie in de Premier League. Op 27 december komt Nottingham Forest op bezoek en vier dagen later volgt een bezoek aan Wolverhampton Wanderers. 'We hebben al een tegenstander van kwaliteit gestrikt en talent krijgt de kans om zich te laten zien tijdens het trainingskamp', besluit Murtough.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.