Ten Hag heeft duidelijke boodschap voor Maguire

Reacties

Erik ten Hag adviseert Harry Maguire om te vertrekken bij Manchester United, als de Engels international er niet in gelooft dat hij zijn basisplaats terug kan winnen.

Ten Hag heeft duidelijke boodschap voor Maguire
© Pro Shots

Maguire (30) verloor vorig seizoen zijn plek in het elftal bij United en Ten Hag nam hem onlangs de aanvoerdersband af. West Ham United heeft met succes een bod uitgebracht op Maguire. Volgens Ten Hag ligt de bal nu bij de speler zelf.

'Hij heeft de kwaliteiten om een centrale verdediger van wereldklasse te zijn', wordt de United-manager geciteerd door de BBC. 'Hij is de beste verdediger van de Engelse ploeg, dus waarom zou hij dat niet voor ons kunnen zijn? Maar hij moet het laten zien. Als hij niet het vertrouwen heeft om zich terug in het elftal te vechten, dan moet hij gaan. Maar ik ben blij met hem.'

United speelt maandagavond zijn eerste Premier League-wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Wolverhampton Wanderers. Ten Hag sluit niet uit dat Maguire voor dit duel nog gewoon bij de wedstrijdselectie zal zitten.

Raphaël Varane en Lisandro Martínez zijn de eerste opties voor Ten Hag in het centrum van de Manchester United-defensie. Daar staan Victor Lindelöf en Maguire achter, al heeft linksback Luke Shaw ook regelmatig in het centrum gespeeld. Bovendien traint Jonny Evans nog mee bij United: hij zou een vervanger voor Maguire kunnen zijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.