Ten Hag: 'Geen keuze tegen Casemiro, maar voor McTominay'

Reacties

Erik ten Hag verwacht dat Casemiro 'op korte termijn' belangrijk wordt voor Manchester United. De middenvelder kwam voor maximaal zeventig miljoen over van Real Madrid, maar begon in alle Premier League-wedstrijden tot dusver op de bank.

Ten Hag: 'Geen keuze tegen Casemiro, maar voor McTominay'
Manchester City
Manchester City
6 - 3
Manchester United
Manchester United

De komst van Casemiro volgde op twee nederlagen in de eerste competitiewedstrijden van het seizoen. In het duel met Liverpool (2-1 zege), waarin de ploeg van Ten Hag het tij keerde, behoorde Casemiro nog niet bij de selectie. Daarna kon Casemiro zich niet in de basiself knokken, al viel hij wel altijd in. Zondag deed de Braziliaan 32 minuten mee tegen Manchester City (6-3 nederlaag).

'Toen we hem binnenhaalden, begonnen we te winnen', verklaarde Ten Hag op de persconferentie na de derby. 'Het gaat om het team. Het team deed het heel goed. Het was geen keuze tegen Casemiro, maar voor Scott McTominay. Die heeft het geweldig gedaan in het team.' Ten Hag zag zijn ploeg zonder Casemiro viermaal op rij winnen, maar tegen Manchester City kwam een einde aan die reeks.

'Ik weet zeker dat Casemiro nog belangrijk voor ons wordt, ook op de korte termijn', voorspelde de Nederlandse oefenmeester. 'Hij zal zichzelf in de ploeg vechten, maar dat moet op een natuurlijke manier gebeuren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.