Ten Hag en Slot al snel tegenover elkaar in Premier League

Reacties

Arne Slot en Erik ten Hag staan al tijdens de derde speelronde tegenover elkaar in de Premier League. Op zaterdag 31 augustus treffen Manchester United en Liverpool elkaar op Old Trafford.

Ten Hag en Slot al snel tegenover elkaar in Premier League

Het is de eerste confrontatie tussen twee Nederlandse trainers in de Premier League sinds 2016. Even was het de vraag of het daarvan zou komen, omdat er sprake van was dat Ten Hag zou worden ontslagen bij United na de teleurstellende achtste plaats van dit seizoen. De clubleiding besloot echter door te gaan met de voormalig trainer van Ajax, waardoor het van een weerzien komt met de bij Liverpool aangestelde Slot. Op 4 januari volgt de tweede confrontatie van het seizoen op Anfield.

De van Feyenoord overgekomen trainer debuteert in de Premier League met een uitwedstrijd op 17 augustus tegen het gepromoveerde Ipswich Town. De eerste thuiswedstrijd speelt de opvolger van de succesvolle Jürgen Klopp een week later tegen Brentford. Ten Hag opent het seizoen op vrijdag 16 augustus thuis tegen Fulham. Titelverdediger Manchester City begint met een kraker tegen het Chelsea van Enzo Maresca op Stamford Bridge. Arsenal begint het seizoen thuis tegen Wolverhampton Wanderers.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Belangrijke duels Slot

Datum Tegenstander
31-aug Man Utd (u)
19-okt Chelsea (t)
26-okt Arsenal (u)
30-nov Man City (t)
7-dec Everton (u)
21-dec Spurs (u)
4-jan Man Utd (t)
22-feb Man City (u)
2-apr Everton (t)
26-apr Spurs (t)
3-mei Chelsea (u)
10-mei Arsenal (t)

Live een Premier Leauge-wedstrijd bijwonen? VI Travel heeft deze week het aanbod voor de Engelse top beschikbaar! Schrijf je in voor de VI Travel Nieuwsbrief en mis het niet!

Belangrijke duels Ten Hag

Datum Tegenstander
31-aug Liverpool (t)
28-sep Spurs (t)
2-nov Chelsea (t)
3-dec Arsenal (u)
14-dec Man City (u)
4-jan Liverpool (u)
15-jan Spurs (u)
8-mrt Arsenal (t)
5-apr Man City (t)
18-mei Chelsea (u)
Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer A. Slot
Meer over A. Slot
Meer E. ten Hag
Meer over E. ten Hag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.