Ten Hag baalt van arbitrage: 'Dat was absoluut een penalty'

Reacties

Erik ten Hag baalt van de niet gegeven strafschop tijdens het bezoek aan Tottenham Hotspur. De manager van Manchester United vindt dat zijn ploeg de kansen beter moet afmaken.

Ten Hag baalt van arbitrage: 'Dat was absoluut een penalty'
© Pro Shots
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur
2 - 0
Manchester United
Manchester United

'Ik was tevreden over de eerste helft, we speelden erg goed, maar we moeten scoren', reageerde Ten Hag na de wedstrijd, 'We creëerden goede mogelijkheden, zetten goed druk en hadden veel kansen om te scoren.' Het laatste kwartier voor rust zag Ten Hag het de verkeerde kant opgaan. 'We kregen snel drie onnodige kaarten, dat mag niet gebeuren. Daarna raakten ze de lat. Het begin van de tweede helft was ook niet goed.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Had United in de eerste helft een strafschop moeten krijgen na de handsbal van Christian Romero? Ten Hag is duidelijk: 'Dat was absoluut een penalty. Hij verandert de richting van de bal.' Scheidsrechter Michael Oliver besloot de bal echter niet op de stip te leggen. 'Ik ben niet bezorgd om onze aanval spel, maar wel om het gebrek aan doelpunten. Dat weten we, daarom hebben we ook een spits aangetrokken.'

Manchester United betaalde deze zomer zo'n 75 miljoen euro voor Rasmus Højlund, maar de van Atalanta Bergamo overgenomen spits is voorlopig niet inzetbaar. Vanwege een onderrugblessure kan de twintigjarige Deen pas in september zijn debuut maken voor The Red Devils.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Premier League
Meer over Premier League
Meer E. Højlund
Meer over E. Højlund
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.