Telstar wil Van der Vaart, Koeman kiest kerstboom

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Telstar wil Van der Vaart, Koeman kiest kerstboom

• Telstar heeft een contract klaarliggen voor Rafael van der Vaart. De 33-jarige middenvelder zei in Helden Magazine dat hij op zijn 39ste 'nog even lekker bij Telstar' zou willen voetballen. De club kwam direct in actie en trof alvast voorbereidingen voor de komst van de speler van het Deense FC Midtjylland.

Ronald Koeman moet elke week keuzes maken tussen verschillende spelers, maar in december krijgt hij pas echt een dilemma voorgeschoteld. Want welke kerstboom is nou het mooist?

• De rode kerstboom viel niet bij alle Everton-fans in de smaak. Dat zijn natuurlijk de clubkleuren van rivaal Liverpool. Koeman denkt er het zijne van...

• Een stadion met een veldverwarming is nog even wennen voor het Belgische Waasland-Beveren. Anderhalf uur voor de aftrap van een bekerduel waren vrijwilligers namelijk bezig om warmteblazers onder een plastic zeil op het veld te plaatsen. Want ja, als je een veldverwarming hebt, moet je die wel aanzetten. Gelukkig voor de club bleef de temperatuur hoog genoeg, waardoor het veld niet bevroor.

• Blijkbaar was niet iedereen onder de indruk van de League Cup-wedstrijd tussen Arsenal en Southampton. Het doelpunt van Jordy Clasie zette deze Gunners-fan op het spoor van zijn prioriteiten.

• Een half jaar na zijn afscheid als voetballer is Luca Toni klaar voor een nieuwe uitdaging in de voetbalwereld. De Italiaanse oud-international heeft ook het diploma op zak om als technisch directeur aan de slag te gaan. De voormalig spits van onder meer Fiorentina en Juventus was een van gelukkigen die het examen bij de Italiaanse bond met succes hebben afgelegd. En is zijn oude club Bayern München niet op zoek naar een nieuwe technisch directeur?

• De bezoekers van een concert van rapper MHD werden verrast met een bijzonder optreden. David Alaba, Franck Ribéry en Renato Sanches laten zich normaal gesproken zien op het veld, maar dit keer maakte het Bayern-trio indruk op het podium.

• Je hebt schwalbe-koningen en je hebt grote acteurs. In onze ogen kunnen we Toulouse-trainer Pascal Dupraz scharen in de laatste categorie. Want als je zo reageert wanneer je tijdens een wedstrijd wordt geraakt door een papiertje. Tot overmaat van ramp verloor Toulouse ook nog eens met 1-0 van Stade Rennes. Maar mogelijk is Dupraz dat vergeten…

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.