Telstar walst over goed begonnen Fortuna heen

Telstar heeft Fortuna Sittard op een 5-2 nederlaag getrakteerd. De Limburgers waren de ploeg die de score opende maar konden de frisse start geen goed vervolg geven.

Na tien minuten was het Harry Gommans die de Trendwork Arena liet juichen. De routinier in de aanval van Fortuna werd daarbij perfect gelanceerd door Kevin Diaz. Nog voor rust had Telstar de schade echter hersteld door treffers van Gerson Sheotahul en Jerge Hoefdraad (foto).

In het laatste kwartier liepen de bezoekers uit naar een 5-1 voorsprong via Johan Plat, Sjaak Lettinga en nogmaals Hoefdraad. Gommans kreeg in de slotfase nog een rode kaart na een gefrustreerde overtreding. Zijn teamgenoot Wouter Scheelen zorgde in de blessuretijd voor de 2-5 uitslag. Foto: VI Images