Telstar verkoopt 22.500 tickets voor wedstrijd in leeg stadion

Reacties

De actie waarmee Telstar geld inzamelt voor de stichting Support Casper is een groot succes. Voor de wedstrijd van dinsdagavond tegen Go Ahead Eagles werden al 22.500 kaarten verkocht. Zoals bekend zit er echter niemand op de tribunes in het Rabobank IJmond Stadion.

Telstar verkoopt 22.500 tickets voor wedstrijd in leeg stadion
© Pro Shots
Telstar
Telstar
1 - 2
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Telstar mag, net als alle andere clubs in het Nederlandse betaald voetbal, vanwege de coronamaatregelen geen toeschouwers het stadion binnenlaten voor de thuiswedstrijden. Toch gingen er kaarten in de verkoop voor het duel met Go Ahead. Voor een bedrag van 1,63 euro (verwijzend naar 1963, het oprichtingsjaar van Telstar) konden mensen een ticket kopen voor de wedstrijd waar zij niet bij konden zijn.

De opbrengt van de bijzondere actie gaat naar Support Casper, de stichting van Feyenoord-clubarts Casper van Eijk, die onderzoek doet naar alvleesklierkanker. Voor aanvang van het duel liet commercieel directeur Natascha van Grinsven trots weten dat er inmiddels al 22.500 kaarten verkocht zijn. De wedstrijd is inmiddels onderweg, maar via de Telstar-website is het nog altijd mogelijk om tickets te bestellen en zo het goede doel te steunen.

Het is de tweede keer dit seizoen dat Telstar geld inzamelt via een virtuele kaartverkoopactie. Eerder dit seizoen werden er ook al 7500 kaarten voor het thuisduel met TOP Oss. Het bedrag dat daarmee werd opgehaald was bestemd voor de ernstig zieke vader van een medewerker van de club. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.