Telstar-uitblinker Hamdaoui met De Graafschap de Eredivisie in

Reacties

De Graafschap heeft zich versterkt met Mohamed Hamdaoui. De 24-jarige aanvaller komt over van Telstar en heeft een contract voor twee seizoenen getekend in Doetinchem.

Telstar-uitblinker Hamdaoui met De Graafschap de Eredivisie in

'We hadden Mo al een tijdje op het oog. Hij is een behendige en snelle aanvaller, die goed op de linkervleugel uit de voeten kan en een prima vrije trap heeft. Dat hebben we recent nog gemerkt tijdens de play-offs', vertelt manager voetbalzaken Peter Hofstede op de clubsite.

Hamdaoui doorliep de jeugdopleiding van Vitesse en speelde vervolgens voor FC Dordrecht, Go Ahead Eagles en Telstar. Voor die laatste club maakte hij het afgelopen seizoen elf competitietreffers en nog eens twee in de play-offs tegen De Graafschap, zijn nieuwe club.

'Tijdens de wedstrijden op De Vijverberg heb ik het afgelopen seizoen genoten van de unieke sfeer. Ik ben blij dat ik de komende jaren voor zo'n uitzinnig publiek mag spelen', aldus Hamdaoui.

Hamdaoui is de tweede zomeraanwinst van De Graafschap. De Superboeren namen eerder al Jordy Thomassen over van Helmond Sport.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.