Telstar lijkt mis te grijpen: Van der Vaart flirt met Esbjerg

Reacties

Rafael van der Vaart heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Esbjerg fB. De 35-jarige spelmaker is over enkele maanden transfervrij: dan loopt zijn contract met FC Midtjylland af.

Telstar lijkt mis te grijpen: Van der Vaart flirt met Esbjerg

Het tweejarige verblijf van de 109-voudige international bij FC Midtjylland is zacht uitgedrukt geen doorslaand succes geworden.

'Het is niet gegaan zoals ik had verwacht, en nu is het voorbij', laat Van der Vaart weten in gesprek met de krant JydskeVestkysten. 'Ik houd echter nog steeds van voetbal en ik hoop nog minimaal één seizoen te spelen.'

Van der Vaart flirt nadrukkelijk met Esbjerg fB, dat momenteel uitkomt op het tweede niveau in Denemarken maar nog kans maakt op promotie. In Esbjerg deelt de voetballer een appartement met zijn vriendin Estavana Polman, de tophandbalster die voor Team Esbjerg speelt. 'Ik ken de sportieve leiding van Esbjerg en ik weet zeker dat ze mijn nummer hebben', aldus Van der Vaart.

De technisch directeur van Esbjerg is Ted van Leeuwen, die eerder een soortgelijke functie bekleedde bij Vitesse en FC Twente.

In de VI van deze week kondigt Telstar-trainer Mike Snoei aan dat zijn club een poging wil ondernemen om Van der Vaart in te lijven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.