Teleurgestelde Slot ziet wel overeenkomst met Real Madrid

Reacties

Nee, echt vrolijk stond het gezicht bij Arne Slot niet na de remise tegen Shakhtar Donetsk. 'Teleurstellend', was in één woord het oordeel van de trainer van Feyenoord over de avond in Warschau. Hij vond wel een parallel met Real Madrid.

Teleurgestelde Slot ziet wel overeenkomst met Real Madrid
© Pro Shots
Sjachtar Donetsk
Sjachtar Donetsk
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

'Zij maken hier in de 95e minuut de 1-1, wij deden het ietsje eerder. Ik denk dat wij ervoor hebben gezorgd dat zij eruit zagen als niet zo'n goede ploeg, omdat wij dat zo goed deden. Dat is totale dominantie, we geven weer niets weg. Alleen, zoals wel vaker dit seizoen, schieten zij één keer op doel en is het raak. Of ja, schieten…', aldus Slot op de persconferentie, doelend op de openingstreffer van de thuisploeg die met de rug gemaakt werd.

De schade werd gerepareerd: invaller Ezequiel Bullaude zorgde ervoor dat Feyenoord volgende week in eigen huis niet meteen op achtervolgen is aangewezen. Heeft de Argentijn zichzelf met die goal een goede dienst bewezen voor wat betreft zijn speelminuten? Slot: 'Een goede prestatie, waar een goal bij hoort, draagt denk ik altijd bij aan de kansen die je krijgt. Hij viel uitstekend in, niet alleen omdat hij een goal maakte. Fijn voor ons om te ervaren dat invallers effect hebben op de wedstrijd.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.