Tegenvaller voor Chelsea: tweetal komt VS niet in door vaccinatiestatus

Reacties

Chelsea moet het tijdens het trainingskamp in de Verenigde Staten stellen zonder N'Golo Kanté en Ruben Loftus-Cheek. Het tweetal reist niet mee met de selectie omdat ze vanwege hun vaccinatiestatus niet worden toegelaten tot de VS.

Tegenvaller voor Chelsea: tweetal komt VS niet in door vaccinatiestatus
© Pro Shots

De Londense club vloog zaterdag naar Los Angeles, waar geoefend wordt tegen Club América, Charlotte FC en Arsenal. Kanté en Loftus-Cheek gingen echter niet mee, volgens Chelsea vanwege hun vaccinatiestatus. Buitenlanders die de VS in willen, moeten dubbel gevaccineerd zijn tegen het coronavirus.

Hoewel manager Thomas Tuchel niet wil zeggen welke Chelsea-spelers gevaccineerd zijn, lijkt het erop dat Kanté en Loftus-Cheek dat niet of slechts voor een deel zijn. Ondertussen werd Kanté in de Britse tabloids verrassend gelinkt aan Arsenal. De middenvelder ligt nog maar een jaar vast bij The Blues.

Hakim Ziyech reisde zaterdag wel mee met de selectie van Chelsea. Hij wordt in verband gebracht met een transfer naar AC Milan. Tuchel nam ook Conor Gallagher, Billy Gilmour, Ethan Ampadu, Michy Batshuayi en Emerson mee.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Chelsea
Meer over Chelsea
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.