Swansea wil Nordfeldt, Feyenoorders beoogde vervangers

Reacties

Hoewel SC Heerenveen de optie in het contract van Kristoffer Nordfeldt lichtte, wijst alles er op dat de 25-jarige doelman de club uit Friesland na de play-offs om Europees voetbal toch verlaat. Swansea City is een van de clubs die de doelman graag wil hebben, al is er meer belangstelling.

Swansea wil Nordfeldt, Feyenoorders beoogde vervangers

Technisch directeur Hans Vonk bevestigde onlangs al dat een buitenlandse club zich heeft gemeld voor de Zweedse goalie, die Heerenveen deze zomer hoe dan ook wil verlaten en zijn zinnen heeft gezet op een overgang naar een grote competitie. Inmiddels is er al wel een nog niet bij naam bekende club die ook aan de eisen van de Friezen wil voldoen.

Vonk wil niet bevestigen dat Swansea de geïnteresseerde partij is, maar zei maandag al wel tegen VI: 'Er is concrete interesse en we hebben een goed gevoel overgehouden aan de eerste gesprekken. Het is nu wachten op de ontwikkelingen, maar het kan snel gaan.'

De voormalige keeper van SC Heerenveen beseft dat het vertrek van Nordfeldt de keeperscarrousel in Nederland in beweging kan zetten. Erwin Mulder (26), die transfervrij mag vertrekken bij Feyenoord, is in beeld bij de Friezen. Ook de door Feyenoord aan PEC Zwolle verhuurde Warner Hahn (22) en ADO Den Haag-doelman Martin Hansen (24) worden nadrukkelijk genoemd.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.