Supersub van Willem ll plakt er een jaar aan vast

Reacties

Jeremy Bokila blijft een jaar langer aan verbonden aan Willem ll. De aanvaller, die dit seizoen voornamelijk zijn waarde heeft als invaller, tekent voor één jaar bij.

Supersub van Willem ll plakt er een jaar aan vast
© Pro Shots

Bokila (35) scoorde dit seizoen acht keer als invaller en dat is het hoogste aantal ooit tot nu toe voor een invaller in de Keuken Kampioen Divisie. Daarmee heeft hij zijn oude record bij AGOVV geëvenaard. Tijdens het seizoen 2008/09 scoorde hij acht keer vanaf de bank, maar nu heeft hij nog een half jaar om het record flink aan te scherpen. Bokila heeft inmiddels een cultstatus afgedwongen bij de Tilburgse achterban.

'De naam supersub is mij natuurlijk niet onbekend. Elke minuut dat ik binnen de lijnen mag staan, wil ik alles geven voor de club. Ik ben hongerig en nog lang niet klaar in Tilburg', zei Bokila via de clubkanalen van Willem ll. 'Ik ben hartstikke trots om langer verbonden te blijven aan Willem II. Ik hoop nog veel te kunnen betekenen voor het team en samen met het rood, wit en blauwe leger te kunnen juichen, met als ultieme doel om te promoveren naar de Eredivisie. Ik voel ontzettend veel liefde van de supporters. Willem II is een familie en ik voel me ontzettend gewaardeerd. Die liefde wil ik terugbetalen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.