Sunderland in laatste seconden langs Spurs

Sunderland heeft de terugkeer in het Premiership opgeluisterd met een overwinning op Tottenham Hotspur. Ver in blessuretijd besliste Michael Chopra de ouverture van de Engelse competitie: 1-0.

In de derde minuut van blessuretijd sloeg Chopra toe. De invaller kreeg de bal voor de voeten nadat ploeggenoot Ross Wallace een voorzet had gelanceerd en collega-aanvaller Dickson Etuhu onder de bal was door gesprongen. Beheerst schoot Chopra de bal in het doel buiten bereik van Paul Robinson.

Tottenham was in het Stadium of Light de ploeg met het meeste balbezit, maar de mannen van coach Martin Jol slaagden er niet in de defensie van The Black Cats uiteen te spelen en kansen te creëren. De thuisploeg van Roy Keane had de beste mogelijkheden, onder meer voor Daryl Murphy en Etuhu.