Summerville met duidelijke missie terug bij Feyenoord

Reacties

Na een succesvolle verhuurperiode bij ADO Den Haag is Crysencio Summerville terug bij Feyenoord. De jonge aanvaller heeft voor het komend seizoen een duidelijk doel voor ogen.

Summerville met duidelijke missie terug bij Feyenoord
© Pro Shots

Summerville (18) maakte in het seizoen 2018/19 vlieguren bij FC Dordrecht en mocht zich in het inmiddels afgebroken seizoen laten zien in de Eredivisie, bij ADO Den Haag. De aanvaller speelde 21 competitiewedstrijden en was daarin goed voor twee doelpunten en drie assists. Summerville voelt dat hij sterker is geworden in de Hofstad en is vol vertrouwen teruggekeerd naar Rotterdam.

'Natuurlijk ben ik nu anders teruggekomen', vertelt Summerville op de website van Feyenoord. 'Ik ben nu een andere Cry; heb meer geleerd, heb me beter ontwikkeld. Ik heb toch aardig wat wedstrijden in de Eredivisie gespeeld en wil nu serieus voor mijn kans gaan hier. Ik ben er wel klaar voor: als ik de kans krijg, dan sta ik er.'

Als speler van ADO kwam Summerville al in actie in De Kuip. 'Ook al speelde ik bij ADO, het gevoel toen ik het veld opstapte was onbeschrijfelijk', blikt hij terug. 'Kippenvel. De fans gaven me bij mijn invalbeurt ook een staande ovatie, dat was een heel mooi moment. Ik hoop snel in een Feyenoord-shirt in De Kuip te mogen spelen.'

Summerville heeft in zijn tijd bij ADO veel contact gehad met de directie, stafleden en spelers van Feyenoord, de club waar hij al sinds zijn vijfde rondloopt. 'Ik ga gewoon mijn best doen. Ik geef altijd honderd procent en we zullen zien in de voorbereiding of ik in de plannen van de trainer voorkom', besluit de jeugdinternational.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.