Succesverhaal Blind (34) bij Girona verlengd: verdediger tekent bij

Reacties

Daley Blind (34) blijft langer bij Girona. De Nederlander heeft zijn contract bij de Spaanse club verlengd tot medio 2026. Dat betekent dat Blind volgend jaar de Champions League ingaat met Girona.

Succesverhaal Blind (34) bij Girona verlengd: verdediger tekent bij

Daarmee gaat het succesverhaal van de Amsterdammer bij Girona nog een tijdje verder. Blind kwam vorige zomer transfervrij over van Bayern München en heeft dit seizoen tot dusver 33 wedstrijden gespeeld in een historisch seizoen van de club. Voor het eerst dwong Girona kwalificatie voor de Champions League af. Ook is de tweede plek in La Liga, boven de grote broer Barcelona, nog binnen handbereik.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Blind, die nog niet publiekelijk heeft gereageerd op het nieuws, vervolgt zo een glansrijke carrière. Op het cv van de Nederlander prijken zeven landstitels in Nederland en eentje in Duitsland, alsmede de FA Cup, League Cup en Europa League, gewonnen in dienst van Manchester United. Vorige zomer tekende hij bij Girona tot medio 2025, maar van weerskanten is de samenwerking dus zo goed bevallen dat nu al besloten is om te verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Girona
Meer over Girona
Meer LaLiga
Meer over LaLiga
Meer D. Blind
Meer over D. Blind
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.