Succesperiode bij Antwerp kan Ulderink prachtige job in Schotland opleveren

Reacties

Andries Ulderink staat voor een vertrek bij Antwerp FC, maar heeft alweer de kans op een volgend avontuur in het buitenland. De assistent van Mark van Bommel kan namelijk naar Rangers FC. Manager Philippe Clement wil Ulderink dolgraag aan zijn staf toevoegen.

Succesperiode bij Antwerp kan Ulderink prachtige job in Schotland opleveren
© Pro Shots

Al ruim voor Van Bommel dat deed, maakte Ulderink kenbaar te zullen vertrekken bij Antwerp. De geroutineerde oefenmeester mikte op een nieuwe uitdaging. Ulderink sprak met NAC Breda over een job als hoofdtrainer, maar die club gaat in zee met de Belg Carl Hoefkens. Daardoor lijkt Ulderink actief als assistent-trainer te blijven.

In Schotland zal Ulderink, als alle plooien gladgestreken worden, de eerste assistent van Clement worden. Ulderink heeft in België indruk gemaakt op diverse mensen rondom Antwerp en de Belgische manager wil hem daarom dolgraag naar Glasgow halen. Daar zou Ulderink welwillend tegenover staan, al heeft hij naar verluidt nog een optie in het buitenland.

Overigens is Ulderink niet de enige uit de staf van Van Bommel die naar Rangers kan vertrekken. Ook een video-analist wordt begeerd door Clement. John Stegeman, de andere Nederlandse assistent van Van Bommel, gaat niet naar Schotland. Hij kan mogelijk zijn verbintenis bij The Great Old verlengen, melden Belgische bronnen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.