Succescoach Hake zet krabbel onder nieuw contract bij Go Ahead Eagles

Reacties

René Hake en Go Ahead Eagles blijven langer aan elkaar verbonden. De trainer heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract dat hem een jaar langer bindt tot medio 2026.

Succescoach Hake zet krabbel onder nieuw contract bij Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
4 - 0
Heracles Almelo
Heracles Almelo

'Ik heb heel sterk het gevoel dat mijn inbreng gewaardeerd en serieus genomen wordt bij Go Ahead Eagles', motiveert Hake in een persverklaring. 'De prettige samenwerking met de clubleiding draagt daar in belangrijke mate aan bij. Vanaf het begin heb ik het vertrouwen van Jan Willem van Dop, Paul Bosvelt en Kees Vierhouten gevoeld. Ze geloven in mijn werk- en zienswijze en de manier waarop ik deze samen met de staf verder door wil ontwikkelen.'

'Het doel van Go Ahead Eagles is om een stabiele Eredivisionist te worden', vervolgt de oefenmeester. 'Alles wat we doen, staat in het teken daarvan. Dagelijks kijken we naar wat er nodig is om die stabiliteit uit te bouwen en te waarborgen, zonder daarbij de grootte van de club te overschatten. Binnen de mogelijkheden van de club proberen we stappen te maken.'

'Voor de continuïteit van de club is het goed dat we het contract van René met een jaar hebben kunnen verlengen', doet technisch manager Paul Bosvelt zijn kant van het verhaal. 'Het is ons gezamenlijke doel om te groeien en daar hoort een ‘groeimindset’ bij die ook René sterk heeft. Uiteraard zijn daarnaast zijn ervaring en hoe hij het team laat voetballen belangrijk.”

Go Ahead is uitstekend aan het seizoen begonnen en staat na zeven wedstrijden achtste in de Eredivisie. De ploeg van Hake verloor alleen van Feyenoord, PSV en AZ. De 51-jarige Drentenaar is sinds de zomer van 2022 werkzaam als hoofdtrainer van Go Ahead. Eerder werkte hij in die functie bij FC Utrecht, SC Cambuur, FC Twente en FC Emmen.

Eredivisie

Stand Eredivisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
6
Go Ahead Eagles
23
9
7
7
37-32
+5
34
7
N.E.C.
23
8
9
6
43-37
+6
33
8
FC Utrecht
23
8
8
7
29-30
-1
32
9
Sparta Rotterdam
23
8
5
10
29-33
-4
29
10
sc Heerenveen
23
8
4
11
38-44
-6
28
* Actueel tot en met 26 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.