Suárez gaat weer in de fout voor Grêmio en schiet penalty hoog over

Reacties

Luis Suárez heeft ook bij zijn Serie A-debuut voor Grêmio een strafschop gemist. Het was al de derde keer dat de Uruguayaanse spits faalde vanaf elf meter sinds zijn komst naar de Braziliaanse club.

Suárez gaat weer in de fout voor Grêmio en schiet penalty hoog over
© Pro Shots
Grêmio
Grêmio
1 - 0
Santos
Santos

Suárez mocht zondagavond in de 54ste minuut aanleggen voor zijn eerste competitietreffer voor Grêmio, maar scoren zat er voor de 36-jarige aanvaller niet in tijdens de eerste speelronde van de Braziliaanse Serie A. Suárez schoot hoog over het doel van Santos-keeper João Paulo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het was zeker niet de eerste keer dat Suárez een penalty onbenut liet voor zijn nieuwe Braziliaanse club. In het staatskampioenschap en het Braziliaanse bekertoernooi miste de ex-speler van onder meer Ajax en FC Groningen ook al twee strafschoppen. Desondanks scoorde hij al acht keer voor Grêmio.

Trainer Renato Portaluppi wil dan ook geen al te grote consequenties verbinden aan de gemiste strafschop van Suárez. De Braziliaanse oud-international erkende na afloop van het met 1-0 gewonnen competitieduel dat hij zeker even met hem in gesprek zal gaan. 'Maar niemand twijfelt aan zijn kwaliteit.'

Bekijk hier al onze video's
Meer L. Suárez
Meer over L. Suárez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.