Strootman eerlijk in afscheidsboodschap aan Marseille

Reacties

Kevin Strootman heeft afscheid genomen van Olympique Marseille. De 31-jarige middenvelder beseft dat zijn Franse avontuur mislukt is.

Strootman eerlijk in afscheidsboodschap aan Marseille
© Pro Shots

Strootman verhuisde drie jaar geleden van AS Roma naar Olympique Marseille. 'In de zomer van 2018 kwam ik bij l'OM, vol ambitie en met de sterke overtuiging dat Marseille de ideale plek was voor mij', zegt de middenvelder in een afscheidsboodschap.

De beoogde ideale stap bleek minder mooi dan aangenomen. Strootman belandde in Frankrijk op een zijspoor, zo erkent hij zelf ook. 'Hoewel ik door de jaren heen alles heb gedaan wat ik kon en al mijn energie erin heb gestoken, is het niet gegaan zoals de club en ik hadden verwacht.

Na een eerdere huurperiode heeft Strootman in principe voor de komende twee seizoenen onderdak gevonden bij Cagliari, dat na het eerste jaar een optie heeft de Oranje-international langer te behouden. 'Het is nu tijd om een nieuwe weg in te slaan. Ik wens alle spelers, alle fans en alle medewerkers een geweldig seizoen toe! Ik hoop dat de club de plek vindt die het verdient.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.