Strijd om Van Ewijk barst los: SC Heerenveen en Darmstadt melden zich

Reacties

SC Heerenveen heeft zijn oog laten vallen op Milan van Ewijk. De Friezen zien in de rechtsback van ADO Den Haag de opvolger van Sherel Floranus.

Strijd om Van Ewijk barst los: SC Heerenveen en Darmstadt melden zich
© Pro Shots

Heerenveen heeft zijn interesse deze week kenbaar gemaakt in Den Haag. Van Ewijk (20) is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij ADO, waar zijn contract nog tot 2022 doorloopt. Er zijn derhalve meerdere clubs met belangstelling voor Van Ewijk. Naast Heerenveen heeft ook SV Darmstadt 98 zijn interesse kenbaar gemaakt; de club uit de Tweede Bundesliga heeft zelfs al een bod gedaan. Op de achtergrond volgen FC Twente en Fortuna Sittard de ontwikkelingen nauwgezet.

Van Ewijk kwam in 2019 naar Den Haag en kwam daar tot dusver tot 39 duels. Vorig seizoen werd hij enkele maanden verhuurd aan SC Cambuur, waar hij mede als gevolg van blessureleed slechts twee duels speelde.

SC Heerenveen is voor volgend seizoen op zoek naar een nieuwe rechtsback vanwege het aanstaande vertrek van Sherel Floranus. De Friezen zijn er met de ex-Spartaan in een eerder stadium niet uitgekomen over verlenging van zijn aflopende contract. Jan Paul van Hecke, die dit seizoen ook enkele malen als rechtsback acteerde in Friesland, is gehuurd van Brighton & Hove Albion.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.