Strijd om Benzema kent nog geen winnaar

Volgens de toonaangevende Spaanse kranten Marca en AS is Karim Benzema komend seizoen speler van Real Madrid. 'Er is nog geen overeenkomst', meldt Olivier Blanc, PR-directeur van Olympique Lyon, de huidige club van Benzema aan L'Equipe.

Strijd om Benzema kent nog geen winnaar

De Spaanse media weten het zeker. Real Madrid presenteert donderdag de 22-jarige Franse aanvaller. De preses van
De Koninklijke, Florentino Pérez, heeft het eerder afgeslagen bod van 35 miljoen euro verhoogd tot rond de veertig miljoen euro. Voldoende om de spits komend seizoen in Santiago Bernabéu aan het werk te hebben.

'We hebben inderdaad een bod ontvangen dat hoger is dan Real Madrid in eerste instantie wilde betalen', geeft Blanc toe. 'Maar niets zegt dat het bod van Real Madrid komt. Er is sowieso nog geen overeenkomst. Met geen enkele club. De berichtgeving in Marca en AS is ongegrond.'

Dat voedt in L'Equipe de speculaties dat Manchester United wel eens de club kan zijn die het bod heeft verhoogd. De Engelsen zouden naar verluidt tien miljoen euro meer willen betalen dan het aanvangsbod van Real Madrid. Daarnaast heeft Alex Ferguson, manager van The Red Devils, aangegeven Benzema zeer graag naar Manchester te willen halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen