Strijd om Azië Cup na één duel voorbij voor bondscoach Thailand

Reacties

Voor de Serviër Milovan Rajevac is het toernooi om de Azië Cup alweer voorbij. De bondscoach van Thailand mocht van de Thaise bond meteen zijn biezen pakken na de 1-4 nederlaag tegen India in de eerste wedstrijd op het toernooi.

Strijd om Azië Cup na één duel voorbij voor bondscoach Thailand

Thailand kwalificeerde zich voor het eerst sinds 2007 voor het toernooi om de Azië Cup, maar de rentree op het Aziatische voetbalkampioenschap werd er eentje om snel te vergeten. Met een 1-4 nederlaag tegen India is Thailand na één wedstrijd hekkensluiter in poule A, de poule waarin de Verenigde Arabische Emiraten en Bahrein zaterdag met 1-1 gelijkspeelden.

De wedstrijden tegen de Verenigde Arabische Emiraten en Bahrein moeten dus gewonnen worden om de achtste finales te halen. Assistent-coach Sirisak Yodyardthai moet dat nu proberen te realiseren na het ontslag van de 65-jarige Serviër.

Rajevac, eerder bondscoach van onder meer Ghana en Algerije, was sinds april 2017 de bondscoach van Thailand. Daar had hij al veel krediet verspeeld nadat in 2018 de titel in de AFF (Zuidoost-Aziatisch kampioenschap) niet werd geprolongeerd. Toen werd in de halve finales van Maleisië verloren.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.