Stralende Miedema zet grote stap in herstel van zware knieblessure

Reacties

Vivianne Miedema heeft maandag een mijlpaal bereikt in haar revalidatie. De van een zware knieblessure herstellende spits van de Oranje Leeuwinnen trainde namelijk weer op het veld. Daardoor lijkt een rentree steeds dichterbij te komen.

Stralende Miedema zet grote stap in herstel van zware knieblessure
© Pro Shots

Halverwege december sloeg het noodlot voor Miedema toe. In het Champions League-duel met Olympique Lyonnais scheurde de sterspeelster van Oranje haar kruisband. Een operatie was daardoor noodzakelijk en een revalidatie van maanden zou volgen.

Ook ging er een streep door het WK. De Leeuwinnen bereiden zich momenteel voor op de start van het mondiale eindtoernooi, maar moeten hun beste speelster missen. Terwijl haar landgenotes zich richten op succes in Australië en Nieuw-Zeeland zette Miedema persoonlijk een stap in haar revalidatie.

Arsenal meldde maandag dat Miedema terugkeerde op het veld. Met een lach van oor tot oor was te zien hoe de stralende aanvalster op het veld aan het werk was. Goed nieuws, zeven maanden nadat het noodlot toesloeg.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.