Stewards doen hilarische poging: veldbestorming niet voorkomen

Reacties
Stewards doen hilarische poging: veldbestorming niet voorkomen
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Millwall speelde zaterdag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen in het Championship en dat leidde na afloop van de wedstrijd tegen Peterborough United tot een veldbestorming. Stewards hadden de boel niet echt onder de controle, maar het werd ook niet echt geprobeerd.

Millwall
Millwall
3 - 0
Peterborough United
Peterborough United

De fans in The Den maakten zich richting de slotfase van de competitiewedstrijd tegen Peterborough op voor een veldbestorming en dus gingen de stewards in een rij staan om enkele fans tegen te houden. Met een vol stadion en dus 20 duizend gretige fans die hunkerden naar die middenstip, is het natuurlijk geen doen. Het leverde knullige beelden op vanuit Engeland.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.