Stevens na tien wedstrijden weer weg bij VfB Stuttgart

Reacties

Na exact twee maanden scheiden de wegen van VfB Stuttgart en Huub Stevens. Op de clubwebsite maakt de club het vertrek van de trainer bekend.

Stevens na tien wedstrijden weer weg bij VfB Stuttgart

Op 10 maart werd Stevens aangesteld als opvolger van Thomas Schneider, die met Stuttgart na 24 duels de vijftiende plaats bezette. Die Schwaben hadden echter maar drie punten voorsprong op hekkensluiter Eintracht Braunschweig. Bij zijn presentatie sprak Stevens van zijn moeilijkste taak ooit als coach.

Maar de zestigjarige Limburger slaagde in zijn opdracht, want in korte tijd was Stuttgart veilig. Maar een contractverlenging zat er niet in. Kort na de 1-0 nederlaag bij kampioen Bayern München maakt de club bekend dat de wegen scheiden.

'Ik ben hier met een duidelijk doel gekomen, het voorkomen van degradatie, en de afspraak was ook voor tien wedstrijden', reageerde Stevens op zijn vertrek. 'Het was een zeer intense tijd en het was zeker een van mijn moeilijkste klussen als trainer. Dat we ons doel bereikt hebben, maakt mij erg trots.'

'In samenspraak met mijn familie heb ik besloten nu echt rust te nemen, zoals eigenlijk al de bedoeling was na mijn vertrek bij PAOK Saloniki. Ik wil nu een keer goed bijtanken', vervolgde Stevens. 'Stuttgart is een grote club die komend seizoen op een ander gedeelte van de ranglijst terug te vinden is, daar ben ik van overtuigd.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.