Steunpilaar FC Emmen vertrekt naar de MLS

Reacties

Miguel Araujo vertrekt na vier seizoenen bij FC Emmen. De 28-jarige Peruaan steekt de Atlantische Oceaan over naar Portland.

Steunpilaar FC Emmen vertrekt naar de MLS
© Pro Shots

Araujo heeft een contract voor twee seizoenen, plus de optie op nog een jaar, getekend bij Portland Timbers. De MLS-club maakt trots melding van de komst van de 28-voudig international van Peru: 'We denken dat Miguels ervaring in een sterke competitie als de Eredivisie voor een goede concurrentiestrijd kan zorgen in onze defensie', reageert hoofdtrainer Giovanni Savarese.

Voor Araujo komt er zo een einde aan zijn periode in Emmen. De Drenten namen hem in het najaar van 2019 over van Alianza Lima uit Peru. Sindsdien speelde hij 118 wedstrijden voor FC Emmen, waarbij hij regelmatig de aanvoerdersband droeg. Aangezien Araujo nog een contract tot medio 2024 had op De Oude Meerdijk, ontvangt Emmen een vergoeding voor de verdediger.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer FC Emmen
Meer over FC Emmen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.