Sterke vorm Bacuna maakt Hutton overbodig bij Villa

Aston Villa is bereid mee te werken aan een direct vertrek van Alan Hutton. Mede door de sterke vorm van Leandro Bacuna is de Schotse rechtsachter niet meer nodig in Birmingham.

Sterke vorm Bacuna maakt Hutton overbodig bij Villa

De 29-jarige Hutton kwam dit seizoen nog geen enkele keer in actie voor Aston Villa. The Villans zijn op zijn positie namelijk uitstekend voorzien met Matt Lowton en de van FC Groningen overgenomen Bacuna, die dit seizoen respectievelijk vier en vijf keer in actie kwamen in de Premier League.

Hutton mag daarom uitkijken naar een nieuwe werkgever. Omdat in Engeland de transfermarkt voor huurlingen gewoon open is, kan hij per direct een transfer maken. 'Als er een bod binnenkomt nemen we dat in overweging. Ik heb ook al met Alan over de situatie gesproken, maar op het moment zijn er geen clubs met interesse', aldus manager Paul Lambert van Aston Villa tegen Sky Sports.

Aston Villa nam Hutton medio 2011 over van Tottenham Hotspur. Na een redelijk succesvol eerste seizoen op Villa Park verdween de back uit beeld. Vorig seizoen werd Hutton op huurbasis gestald bij achtereenvolgens Nottingham Forest en Real Mallorca.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen