Ster Ødegaard nog meer rijzende na eretitel

Reacties

Martin Ødegaard is ook in Spanje zijn naam meer en meer aan het vestigen. De middenvelder van Real Sociedad is verkozen tot Speler van de Maand in La Liga.

Ster Ødegaard nog meer rijzende na eretitel
© Pro Shots

De Noor is uitstekend begonnen aan zijn periode bij de Basken en werd de voorbije weken al regelmatig overladen met complimenten. Tegen Alavés (3-0) liet hij de voetballiefhebbers al smullen met een geweldige assist en ook tegen Sevilla tekende hij voor een verzilverde dieptepass (3-2 verlies). In zijn zeven competitieduels was hij ook al twee keer zelf trefzeker.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de verkiezing heeft Ødegaard Real-spits Karim Benzema en Gerard Moreno van Villarreal achter zich gehouden.

De twintigjarige Ødegaard ontwikkelde zich in de afgelopen tweeënhalf jaar goed bij eerst SC Heerenveen en vervolgens Vitesse en werd in verband gebracht met een overstap naar Ajax. De Noor belandde daarna op huurbasis bij Sociedad. Onlangs liet de Noor nog weten ondanks tal van transfergeruchten toch bij Sociedad te willen blijven.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.