Standard Luik spitst de oren: Rode Duivel lonkt naar rentree op Sclessin

Reacties

Het is niet uitgesloten dat Axel Witsel vanaf volgend seizoen weer is te bewonderen op Sclessin. De 34-jarige middenvelder van Atlético Madrid heeft zich uitgesproken over een mogelijke terugkeer bij Standard Luik.

Standard Luik spitst de oren: Rode Duivel lonkt naar rentree op Sclessin

Witsel maakte deel uit van de jeugdopleiding van de club en maakte in het seizoen 2006/07 zijn debuut voor Standard, dat hij vijf jaar en twee landstitels later verruilde voor Benfica. Zijn carrière leidde hem vervolgens via Zenit Sint-Petersburg, Tianjin Quanjian en Borussia Dortmund naar Atlético Madrid. Is Witsel bezig aan zijn laatste seizoen op de buitenlandse velden?

Dat zou zomaar kunnen. Witsel zei afgelopen zomer nog 'nee' tegen Standard, maar in gesprek met Eleven Sports laat hij weten dat dat geen definitief antwoord hoeft te zijn. 'Het klopt dat het misschien in mijn achterhoofd zit', gaf de 130-voudig international toe. Witsel is bij Atlético nog altijd basisspeler. 'Mijn contract hier loopt nog een jaar door, dus ik heb geen idee water gaat gebeuren.'

Open armen
Het Laatste Nieuws weet dat Standard de verloren zoon met open armen zou ontvangen. Witsel geldt als een clubicoon en beschikt ook nog eens over een brok ervaring. Kiest de routinier voor een terugkeer naar de Pro League, dan volgt hij het voorbeeld van onder anderen Jan Vertonghen (Anderlecht) en Toby Alderweireld (Antwerp FC).

Spelersprofiel

A. Witsel


Geboortedatum:
12 januari 1989
Leeftijd:
35
Geboorteplaats:
Liège
Nationaliteit
België
Lengte:
1,86 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
Atlético Madrid
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.