Stam nadert degradatiezone na nieuwe domper met Reading

Reacties

Het gaat Jaap Stam nog niet altijd voor de wind met Reading. Zaterdag gingen The Royals met 2-1 onderuit bij Middlesbrough, waardoor de degradatiestreep in het Championship angstvallig dichterbij komt.

Stam nadert degradatiezone na nieuwe domper met Reading

Tegen Middlesbrough ruimde Stam basisplaatsen in voor Leandro Bacuna en Joey van den Berg, terwijl Pelle Clement op de bank moest beginnen. Door goals van Adama Traoré vlak voor en vlak na rust kwam Middlesbrough op een 2-0 voorsprong. De thuisploeg moest door een treffer van Chris Martin (op aangeven van Clement) even een toontje lager zingen, maar hield de punten in eigen huis.

Reading, dat afgelopen seizoen een strafschoppenserie verwijderd was van een optreden in de Premier League, verloor vier van zijn laatste vijf duels in het Championship. De formatie van Stam bezet de achttiende plaats, met maar vier punten meer dan nummer 22 Barnsley. De nummer 22 tot en met 24 degraderen aan het einde van de rit naar het derde niveau.

Enkele Engelse tabloids berichtten eerder deze week dat de druk op Stam door de beroerde resultaten is toegenomen. The Daily Mail repte zondag zelfs van een ontslag op zeer korte termijn, maar dat verhaal berustte niet op waarheid.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.