Stage bij VVV eindigt in drama voor Yoshida

Voor Maya Yoshida is de stage bij VVV-Venlo uitgelopen op een drama. De Japanner brak een middenvoetsbeentje in de vriendschappelijke wedstrijd tegen MVV.

Stage bij VVV eindigt in drama voor Yoshida

Na zeven minuten was het duel in het Turkse Belek voorbij voor Yoshida. De verdediger verstapte zich en brak daarbij naar later bleek een middenvoetsbeentje. De 21-jarige international, die op het punt stond te tekenen bij VVV-Venlo, staat zeker enkele weken aan de kant.

'We zullen volgende week een besluit nemen over het al dan niet vastleggen van Maya', zegt directeur voetbalzaken Mario Captein van VVV tegen Voetbal International. 'Maar het is helemaal niet zeker dat we de transfer laten afketsen vanwege deze blessure. Tijdens zijn eerste dagen heeft hij toch al aangetoond dat hij een versterking kan zijn voor ons.'

Het oefenduel met MVV ging met 4-3 verloren. Gonzalo Garcia, die het vertrek van Keisuke Honda naar CSKA Moskou moet opvangen, maakte een van de drie Venlose doelpunten. Ook de Nigeriaanse aanwinst Michael Uchebo deed van zich spreken. Stagiair Ognjen Radulovic kwam in de tweede helft binnen de lijnen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen