Spurs vraagt 30 miljoen voor Ajax-target Bergwijn: transfer van de baan

Reacties

Ajax rekent niet langer meer op Steven Bergwijn. De 24-jarige aanvaller wordt al langere tijd begeerd door de Amsterdammers, maar Tottenham Hotspur zet plotseling qua vraagprijs hoger in dan verwacht. Daardoor lijkt een transfer van de baan.

Spurs vraagt 30 miljoen voor Ajax-target Bergwijn: transfer van de baan
© Pro Shots

Ajax deed onlangs een bod van achttien miljoen euro op de international, maar dat werd direct van de hand gewezen door Tottenham Hotspur. De Engelse topclub zette aanvankelijk in op 25 miljoen euro, terwijl de Amsterdammers mogelijk tot 23 miljoen wilden gaan. Inmiddels liggen de partijen echter nog verder uit elkaar.

Tottenham Hotspur zet in op een soortgelijke transfersom als de club twee jaar geleden aan PSV betaalde om Bergwijn naar Londen te halen. Destijds betaalden Spurs dertig miljoen euro om de vleugelaanvaller over te nemen. Voor Ajax is een dergelijk bedrag onbespreekbaar, waardoor Bergwijn zeer waarschijnlijk het seizoen gewoon in Engeland afmaakt, waar hij nog een contract tot medio 2025 heeft.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.