Spurs verlost 'buitenkansje' Lucas Moura van uitzichtloze situatie bij PSG

Reacties

Tottenham Hotspur heeft zich versterkt met Lucas Moura. De 25-jarige Braziliaan maakt voor een bedrag van rond de 28 miljoen euro de overstap van Paris Saint-Germain. Middels bonussen kan de som oplopen tot 32 miljoen euro.

Spurs verlost 'buitenkansje' Lucas Moura van uitzichtloze situatie bij PSG

Moura voegde zich in 2012 bij de selectie van de Parijzenaren. Voor een bedrag van veertig miljoen euro kwam de veelbelovende buitenspeler destijds over van São Paulo. De gewilde Braziliaan wist zijn prijskaartje nooit helemaal waar te maken in de Franse hoofdstad. Met de komst van Neymar en Kylian Mbappé in de zomer werden zijn kansen op speelminuten nog geringer.

Manager Mauricio Pochettino liet eerder al weten dat het voor Spurs praktisch onmogelijk is om met de topclubs te concurreren op de transfermarkt. Volgens de Argentijn moet de formatie uit Noord-Londen zich daarom richten op buitenkansjes: spelers die de échte topclubs niet meer willen. Moura, die in dit pulletje past, is een contract tot medio 2023 overeengekomen met Tottenham Hotspur.

Spurs bezet momenteel de vijfde plaats in de Premier League. Woensdagavond neemt de club het in eigen huis op tegen Manchester United (21.00 uur).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.