Spurs-trainer Postecoglou mag geen Fantasy Premier League meer spelen

Reacties

Ange Postecoglou is blij met zijn nieuwe baan als hoofdtrainer van Tottenham Hotspur, maar zijn nieuwe functie heeft ook mindere kanten. Zo kan hij voor het eerst in twintig jaar niet meedoen met de Fantasy Premier League-poule met zijn vrienden.

Spurs-trainer Postecoglou mag geen Fantasy Premier League meer spelen
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Fantasy Premier League is een online spel waarmee je je eigen team moet bouwen en jouw score is gebaseerd op de echte uitslagen en verrichtingen in de Premier League. De trainer van Tottenham Hotspur deed de laatste jaren steevast mee met zijn vriendengroep, maar mag dat door zijn voorkennis nu niet meer doen.

'Voor het eerst in twintig jaar heb ik me moeten terugtrekken voor onze Fantasy Premier League-poule', zei hij op een persmoment. 'Daar baal ik enorm van. Maar ik hoef het eigenlijk ook niet meer te spelen, ik ben nu een echte Premier League-trainer. Het is niet langer fantasie.'

Zijn vriendengroep was afgelopen weekend naar Londen afgereisd om het debuut van Postecoglou live mee te maken. Tottenham speelde gelijk tegen Brentford en de Australiër was blij dat zijn vrienden er waren. 'Maar als ze proberen om informatie uit me te trekken, dan zijn ze kansloos.' En of Postecoglou hun poule weleens heeft gewonnen? 'Always, always', lachte de trainer.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.