Spurs kondigt schoorvoetend onderzoek aan naar buitengewoon hardleerse Aurier

Reacties

Serge Aurier zit in de problemen. Tottenham Hotspur heeft hem om opheldering gevraagd na een incident. Alles wijst er immers op dat de rechtsback al voor de derde keer de coronamaatregelen aan zijn laars gelapt heeft.

Spurs kondigt schoorvoetend onderzoek aan naar buitengewoon hardleerse Aurier
© Pro Shots

Dinsdagavond toonde de international van Ivoorkust op Instagram trots zijn nieuwe coupe. De bekende kapper die hem daarvan had voorzien poseerde mee. Probleem is alleen dat een bezoekje aan een kapper of het ontvangen een thuiskapper niet is toegestaan vanwege de coronamaatregelen in Engeland.

Daarmee zou Aurier al voor de derde keer de coronavoorschriften geschonden hebben. Eerder postte hij op social media al video's van trainingssessies met een vriend en eentje met ploeggenoot Moussa Sissoko. Beide keren bood hij daarvoor zijn excuses aan.

Het derde voorval maakt het voor Spurs ook pijnlijk. Coach José Mourinho ging eerder immers ook al de mist in; er lekten beelden uit van een toen nog niet toegestane trainingssessie in het park. Tanguy Ndombele, Davinson Sánchez en Ryan Sessegnon werkten toen onder toeziend oog van de Portugees aan hun conditie. Destijds zou ook Aurier in het park gesignaleerd zijn, al is dat nooit helemaal bevestigd. De club moest vervolgens publiekelijk excuses aanbieden en werd gesteld dat de selectie nogmaals nadrukkelijk op de regels gewezen was.

Des te pijnlijker is het Instagram-bericht van Aurier. De club is behalve de aankondiging van het op het matje roepen van de rechtsback verder niet op de zaak ingegaan. Aurier ligt nog tot de zomer van 2022 vast in Londen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Tottenham Hotspur
Meer over Tottenham Hotspur
Meer S. Aurier
Meer over S. Aurier
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.