Spurs claimt opvallende clausule: 'Kane is hier altijd welkom'

Reacties

Harry Kane verruilde Tottenham Hotspur deze zomer voor Bayern München, maar de kans bestaat dat de spits op een dag terugkeert in Noord-Londen. Voorzitter Daniel Levy claimt dat Spurs namelijk een terugkoopclausule heeft bedongen.

Spurs claimt opvallende clausule: 'Kane is hier altijd welkom'
© Pro Shots

Kane maakte vorige maand voor zo'n honderd miljoen euro de overstap naar Der Rekordmeister. Dat was een flinke tegenvaller voor Spurs, dat het contract van de spits juist wilde verlengen. 'Dat hebben we geprobeerd in verschillende vormen, zowel voor de korte als lange termijn', zei Levy dinsdag nogmaals tijdens een supportersavond van de club.

Toch blijkt er nog altijd een opening te zijn. Er gingen de laatste weken geruchten over een terugkoopoptie en Levy kon die berichtgeving bevestigen. 'Er is inderdaad een clausule. Harry is hier altijd welkom, hij is een geliefd en gewaardeerd lid van de Spurs-familie en maakt voor altijd deel uit van onze historie.'

Mocht de inmiddels dertigjarige Kane in de toekomst kiezen voor een terugkeer bij zijn oude liefde, dan bestaat de kans dat hij Alan Shearer alsnog uit de boeken schiet. De voormalig topspits heeft het doelpuntenrecord in de Premier League in handen, maar heeft Kane dus nog altijd niet definitief afgeschud.

Levy liet in het midden wanneer de Spurs-clausule in werking treedt en welk bedrag daarmee gemoeid is.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.