Sporting zet Castaignos definitief buiten de deur

Reacties

Luc Castaignos staat niet langer onder contract bij Sporting Portugal. De club heeft het tot komende zomer lopende contract van de 26-jarige spits ontbonden. De Nederlandse aanvaller kan zodoende transfervrij op zoek naar een nieuwe club.

Sporting zet Castaignos definitief buiten de deur

Sporting pikte Castaignos in de zomer van 2016 op bij Eintracht Frankfurt, maar een succes werd het niet. De spits speelde in totaal maar negen wedstrijden voor Sporting, waarin hij niet scoorde. De komst van Marcel Keizer bood geen soelaas voor Castaignos, die door de Nederlandse coach naar de beloftes werd verbannen.

Castaignos maakte in 2017 zijn rentree in de Eredivisie toen Vitesse de aanvaller huurde van Sporting, maar ook in Arnhem kon hij niet overtuigen. Tim Matavz kreeg daar de voorkeur van trainer Henk Fraser.

Castaignos kan overigens niet zomaar bij iedere club tekenen, aangezien zijn contract pas is ontbonden na het einde van veel winterse transferperiodes. De spits kan zich alleen laten inschrijven bij clubs waar de transfermarkt nog open was op het moment dat hij transfervrij werd, bijvoorbeeld in China en de Verenigde Staten.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sporting Portugal
Meer over Sporting Portugal
Meer L. Castaignos
Meer over L. Castaignos
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.