Sportieve revanche van Moyes krijgt bekroning bij West Ham

Reacties

David Moyes heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij West Ham United. De trainer is op deze manier beloond voor een zeer succesvol seizoen met de Londenaren.

Sportieve revanche van Moyes krijgt bekroning bij West Ham
© Pro Shots

Moyes keerde in december 2019 terug bij West Ham, nadat hij de club in 2018 als interim-manager in de Premier League had weten te houden, en tekende als opvolger van Manuel Pellegrini een contract voor achttien maanden. Deze verbintenis zou dus deze zomer aflopen, maar met een nieuw, driejarig contract houdt West Ham de oefenmeester aan boord.

West Ham was in het afgelopen seizoen dé verrassing in de Premier League en eindigde als zesde. Dat betekent dat de Londenaren volgend seizoen mogen meedoen aan de Europa League. 'Ik ben heel blij dat ik mijn toekomst aan West Ham United verbonden heb. Hier wil ik zijn en hier ben ik blij. Ik kan niet wachten om verder te bouwen aan waar we mee bezig zijn.'

Moyes trekt met het nieuwe contract bij West Ham een lange neus naar de mensen die aan hem getwijfeld hebben. De coach had geen succes als de opvolger van Sir Alex Ferguson bij Manchester United en beleefde ook bij Real Sociedad en Sunderland niet zijn beste tijd. Bij West Ham voelt de Schot zich echter als een vis in het water en het goede gevoel is geheel wederzijds. 

Bekijk hier al onze video's
Meer D. Moyes
Meer over D. Moyes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.