Spelersbus FC Twente opgewacht: García moet weg, steun voor Brama

Reacties

Teleurgestelde fans van FC Twente hebben dinsdagavond de spelersbus opgewacht. Eerder op de avond verloren de Tukkers het uitduel met FC Emmen: 2-0.

Spelersbus FC Twente opgewacht: García moet weg, steun voor Brama
© Pro Shots

Die nederlaag was voor de fanatieke aanhang reden om zich te verzamelen bij het FBK-stadion in Hengelo. De spelersbus werd daar tot stoppen gedwongen en de fans eisten dat trainer Gonzalo García zou uitstappen. De Spanjaard wordt verantwoordelijk gehouden voor de slechte resultaten dit seizoen. Ook wordt García verweten dat hij clubicoon Wout Brama buiten de selectie laat. De fans hadden ook een spandoek bij zich met de tekst: 'Wout is Twente'.

Uiteindelijk mocht een delegatie van de fans het trainingscomplex van FC Twente in voor een gesprek met keeperstrainer Sander Boschker, García en aanvoerder Xandro Schenk, meldt TC/Tubantia.

FC Twente bezet na 22 duels de dertiende plaats in de Eredivisie. De voorsprong op de de nummer zeventien, die aan het einde van het seizoen rechtstreeks degradeert uit de Eredivisie, bedraagt zeven punten. Komende zaterdag krijgt de club uit Enschede nummer twee AZ op bezoek in De Grolsch Veste.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.