Speler van het Jaar Djuricic is SC Heerenveen dankbaar

Publiekslieveling Filip Djuricic kijkt vooralsnog tevreden terug op zijn periode bij SC Heerenveen, al wil de middenvelder die afsluiten tijdens de play-offs. De Serviër werd voorafgaand aan de wedstrijd tegen FC Utrecht door de supporters verkozen tot Speler van het Jaar.

Speler van het Jaar Djuricic is SC Heerenveen dankbaar

'Een grote eer', aldus Djuricic op de clubwebsite. 'Ik had niet verwacht dat ik zou winnen, want ook Alfred Finnbogason heeft een goed jaar gehad. Met zijn goals was hij erg belangrijk voor het team. Maar ik ben heel blij dat ik gewonnen heb.'

'Ik zal de club en de fans nooit vergeten', vervolgt Djuricic, die komende zomer de overstap maakt naar Benfica. 'Een fantastische club, die niet voor niets in de finale van de Europa League staat. Ik zie dit als een mooie vervolgstap in mijn carrière.'

De 21-jarige spelverdeler kwam vier jaar geleden over van Radnicki Obrenovac en speelde sindsdien 99 competitiewedstrijden voor de Friezen, waarin hij twintig doelpunten maakte. 'Ik ben Heerenveen dankbaar voor de kans die de club mij heeft gegeven', aldus Djuricic, die de club daarom op waardige wijze wil verlaten.

'Ondanks de nederlaag tegen FC Utrecht (4-2) heb ik nog altijd vertrouwen dat we de play-offs bereiken. We hebben nog steeds een grote kans. Ik heb in elk geval nog steeds goede hoop dat we ons gaan kwalificeren voor de Europa League', besluit de international van Servië, die in de laatste competitieronde met zijn collega's in Kerkrade moet aantreden tegen Roda JC.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen