Speciale terugkeer voor Ødegaard: schittert de Noorse ster in Spanje?

ADVERTORIAL – Spanje neemt het zaterdagavond in de EK-kwalificatiecyclus tegen Noorwegen op. Voor één Noorse speler is deze wedstrijd extra speciaal: Martin Ødegaard keert terug in Spanje. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Speciale terugkeer voor Ødegaard: schittert de Noorse ster in Spanje?
© Pro Shots
Spanje
Spanje
3 - 0
Noorwegen
Noorwegen

Het verhaal van Ødegaard is bekend. Op zestienjarige leeftijd werd het toen der tijd tot wonderkind bestempelde talent door Real Madrid overgenomen van Strømsgodset. Nog geen vier maanden later kwam zijn talent ook in het Estadio Santiago Bernabéu tot uiting: de jongeling mocht Cristiano Ronaldo aflossen in een competitiewedstrijd tegen Getafe en werd daarmee de jongste Real-debutant ooit, een titel die hij nog altijd op zijn naam heeft staan.

Na drie periodes van verhuur aan SC Heerenveen, Vitesse en Real Sociedad kreeg Ødegaard opnieuw de kans om het in het Koninklijk wit te laten zien. Daar bleven zijn speelminuten beperkt, waardoor Arsenal zijn kans schoon zag om hem in de winter van 2021 naar het Emirates Stadium te halen. Daar moest de Noor even op gang komen, maar onder manager Mikel Arteta is hij de afgelopen twee seizoenen met de week beter geworden. Mede door zijn spelinzicht, goals en assists stevenen The Gunners momenteel af op hun eerste landskampioenschap sinds 2004.

Een terugkeer in Spanje blijft speciaal voor Ødegaard, maar er is nog een reden waardoor alle Noorse ogen op hem gericht zullen zijn. Superspits Erling Haaland moet de twee EK-kwalificatiewedstrijden van Noorwegen aan zich voorbij laten gaan wegens een liesblessure die hij zou hebben opgelopen in de FA Cup-kwartfinale tegen Burnley. In de zoektocht naar de nodige creativiteit en gevaar zullen de ogen op de nummer 10 gericht zijn.

Ook Unibet heeft ingespeeld op de speciale terugkeer van Ødegaard in het voetballand waar het serieuze werk voor hem begon. De bookmaker geeft je liefst 8.50 keer je inzet voor een doelpunt van de Noor. Denk je dat hij tot minstens één schot op doel komt? Dan staat daar een riante odd van 2.75 voor.

Beleef het interlandvoetbal met extra spanning door mee te spelen bij Unibet! Bekijk het uitgebreide aanbod en pak je kansen. Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's