Speciale acties: slaan goalgetters Openda en Van Wolfswinkel opnieuw toe?

ADVERTORIAL - Twee van de vijf meest trefzekere spelers in de Eredivisie komen zaterdag in actie. Lukt het Loïs Openda om een grote stap te zetten richting de topscorerstitel en slaat man in vorm Ricky van Wolfswinkel opnieuw toe? Bekijk de acties en speel mee bij Jack's!

Speciale acties: slaan goalgetters Openda en Van Wolfswinkel opnieuw toe?
© Pro Shots

Vitesse zal na vier zeges in de laatste vijf competitiewedstrijden met veel vertrouwen beginnen aan de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. De Groningers hebben het lastig en zijn mede door drie nederlagen op rij afgezakt naar de dertiende plaats. Lukt het de ploeg van trainer Danny Buijs wel om een van de meest gevaarlijke Eredivisie-aanvallers in bedwang te houden? Openda heeft nu elf keer gescoord in negentien optredens, waaronder zes goals in zijn laatste vijf competitiewedstrijden. De 21-jarige Belg is dus in bloedvorm. Met het oog daarop hebben wij een mooie Special laten maken: Team wint en speler scoort (3.50).

Gewoon inzetten op een zege van Vitesse kan natuurlijk ook. De odd voor een overwinning van de Arnhemmers is 1.74. Met drie extra punten komt de ploeg van trainer Thomas Letsch in ieder geval voor even op gelijke hoogte met nummer drie Feyenoord.

De Openda-aanbieding is niet de enige mooie Eredivisie-actie die vanavond aangeboden wordt. FC Twente speelt uit tegen het dolende Willem II en de hoop bij de Tukkers is gevestigd op Ricky van Wolfswinkel, die geweldig op dreef is. In de laatste zeven Eredivisie-speelrondes sloeg de routinier vijf keer toe. De strafschoppennemer was bovendien net als Openda midweeks trefzeker in het bekertoernooi. De aanbieding die gaat over FC Twente en Van Wolfswinkel is meer dan fraai: Team wint en speler scoort (4.25). Goed om te weten: Willem II heeft sinds 25 september al niet meer gewonnen in de Eredivisie, de Tilburgers hebben nu zelfs al negen keer op rij verloren in de Eredivisie. Inzetten op een zege van Twente kan je 2.20 keer de inleg opleveren.

Met respectievelijk elf en negen goals staan Openda en Van Wolfswinkel dus ook in de topvijf van de topscorersranking. De onderliggende statistieken onderstrepen dat er bepaald geen sprake is van toevalstreffers. De blikvangers van Vitesse en Twente zijn na Ajacied Sébastien Haller degenen die de beste kansen hebben gekregen.

Speler Expected Goals Goals
Sébastien Haller (Ajax) 14.53 12
Loïs Openda (Vitesse) 9.35 11
Ricky van Wolfswinkel (FC Twente) 9.25 9

Internazionale
Internazionale is de trotse koploper in Italië en kan dit weekend een volgende slag slaan. Concurrent AC Milan speelt zondagavond tegen Juventus en met een zege op Venezia kunnen de Nerazzurri de druk op de Rossoneri alvast verhogen. Inter is dit seizoen in thuiswedstrijden tegen clubs uit het rechterrijtje oppermachtig. Alle vijf die duels werden gewonnen en de topclub scoorde in totaal liefst achttien keer, een gemiddelde van 3.6 goals per wedstrijd. De door ons aangevraagde Special sluit op die indrukwekkende statistiek aan. De odd voor een zege van Inter met minstens twee goals verschil is verhoogd naar 1.50. Interessant feitje: Venezia heeft sinds 21 november al niet meer gewonnen in de Serie A.

Bekijk het volledige aanbod van Jack's en pak je kansen! Voor nieuwe spelers is een free bet tot 50 euro beschikbaar.

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's