Sparta trapt hectische slotfase transferwindow af met terugkeer Meijers

Reacties

Sparta Rotterdam heeft Aaron Meijers opnieuw in de armen gesloten. ADO Den Haag laat de linksback, ondanks een nog een jaar doorlopend contract, transfervrij gaan.

Sparta trapt hectische slotfase transferwindow af met terugkeer Meijers
© Pro Shots

Meijers (33) speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Sparta, dat graag langer met de vleugelverdediger verder wilde gaan. Vlak voor het sluiten van de transfermarkt komt het nu tot de gewenste nieuwe samenwerking. Sparta kon Meijers transfervrij binnenhalen: bij het noodlijdende ADO zijn ze al blij dat ze het behoorlijke salaris van de back kunnen schrappen.

'Ik heb veel zin om weer voor Sparta te spelen', zegt Meijers op de website van Sparta. 'Natuurlijk is het sportief mooi om weer in de Eredivisie uit te komen. Dat het weer bij Sparta is, maakt het nog mooier.' Meijers gaat de concurrentie aan met linksback Mica Pinto, die zaterdag tegen Go Ahead Eagles nog een rode kaart kreeg. Technisch directeur Henk van Stee benadrukt dat Meijers ook op het middenveld uit de voeten zou kunnen.

De komst van Meijers is voor Sparta de aftrap van twee hectische laatste transferdagen. Abdou Harroui en Laros Duarte zijn op weg naar de uitgang en er is belangstelling voor nog meer basisspelers. Van Stee kan zelf pas de markt op als er transferinkomsten binnenkomen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.