Sparta-smaakmaker Van Crooij rondt lucratieve transfer af

Reacties

Vito van Crooij heeft zijn transfer naar het Midden-Oosten afgerond. De 27-jarige aanvaller verruilt Sparta Rotterdam na twee seizoenen voor Al-Wehda uit Saoedi-Arabië.

Sparta-smaakmaker Van Crooij rondt lucratieve transfer af

Vorige week werd al duidelijk dat Van Crooij op weg naar de uitgang was bij Sparta. De Rotterdammers lieten hem buiten de selectie voor het Eredivisie-duel met NEC, zodat de aanvaller de ruimte had om zijn transfer naar Saoedi-Arabië af te ronden.

Sparta was bereid mee te werken aan het vertrek van Van Crooij, omdat hij over een contract beschikte dat volgend jaar afloopt. Een week na het verstrijken van de Nederlandse transferdeadline is de overgang nu in kannen en kruiken. Hij heeft getekend bij Al-Wehda, op het hoogste niveau in Saoedi-Arabië.

Van Crooij was afgelopen seizoen een van de grote uitblinkers in Rotterdamse dienst. Hij miste vorig seizoen geen enkele Eredivisie-wedstrijd en begon er 33 van de 34 in de basis. Daarin was hij goed voor twaalf treffers en elf assists. In totaal speelde Van Crooij 78 wedstrijden in het eerste elftal van Sparta.

Bekijk hier al onze video's
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.