Sparta lacht zich suf en tweet foto van 'kinderkamer' Mbappé

Reacties
Sparta lacht zich suf en tweet foto van 'kinderkamer' Mbappé
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bij Sparta Rotterdam wordt zondag gelachen om het doelpunt waarmee Kylian Mbappé de score opende voor Paris Saint-Germain tegen Lille (1-7 zege). Via een soortgelijke aanval als waaruit Sparta vorige week razendsnel scoorde tegen AZ sloeg PSG toe.

Lille
Lille
1 - 7
PSG
PSG

Na de aftrap van Neymar kwam de bal bij Lionel Messi, die vanaf eigen helft Mbappé wegstuurde. De Franse international klaarde de klus en had zo na ruim acht seconden de score geopend. Mbappé volgde het voorbeeld van Vito van Crooij, maakt Sparta duidelijk met een bewerkte foto van de aanvaller in zijn kinderkamer. In werkelijkheid hingen overigens foto's van Cristiano Ronaldo aan de muur.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De originele foto:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.